Copyright The WebMachine. Alle rechten voorbehouden.

Disclaimer 

 

Copyright

Deze dierenwebwinkel is eigendom van en uitgegeven door Ralph's Pet Web. Alle rechten voorbehouden.  

 

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Ralph's Pet Web is het niet toegestaan enig tekst- en/of fotomateriaal uit deze webwinkel op welke manier dan ook te kopiëren, verspreiden of hergebruiken. Onrechtmatig gebruik zal resulteren in een factuur wegens inbreuk.

 

Onrechtmatige reproductie; het overnemen, aanpassen, vertalen, bewerken van gehele of gedeeltelijke websitedelen, in welke vorm of op welke manier dan ook, is streng verboden tenzij voorafgaand schriftelijke toestemming is verleend door Ralph's Pet Web.

 

Inhoud

Wij besteden onze uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de inhoud van onze webwinkel. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Ralph's Pet Web alsmede de aan haar gelieerde ondernemingen, partners en toeleveranciers zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen. 

 

Alle prijzen zijn per stuk inclusief 6% dan wel 21% BTW en worden weergegeven onder voorbehoud van mogelijke tussentijdse wijzigingen. 

 

Privacy

De aan ons opgegeven persoonsgegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.

 

Protected by Copyscape Plagiarism Detection